Hisservice viktig i Stockholm

Korta tekniska fel brukar för det mesta inte vara något problem. Men när hissen i huset krånglar är man tacksam för snabb hjälp från hisservice i Stockholm.

Kristina hade blivit förskräckt när bästa vännen Nina hade ringt och sagt att hon var på sjukhuset. Hon hade lugnat sig snabbt när hon förstått att det inte var någon livshotande fara med vännen. Givetvis var det illa nog att hon hade trillat och brutit benen. Samtalet handlade om att hon ville ha skjuts hem.

Vännens lägenhet låg på tredje våningen och aldrig hade Kristina varit mer tacksam att det fanns hiss i huset. Istället för att tillbringa lång tid i trappen gjorde hissen att de var uppe på ett kick. När vännen installerats i soffan hade de fikat och Kristina lovat att hon skulle handla och göra andra ärenden till gipset togs av.

Hisservice jobbade snabbt

Redan nästa dag hade hon handlat och levererat efter önskemål. Då hade hon fått en stor lista för fredagen så att Nina hade allt inför helgen. Det skulle bli mycket kassar men Kristina hade bil så det var lugnt. Det var åtminstone vad hon trott innan upptäckten av den trasiga hissen uppenbarade sig vid ankomst till vännens hus.

Kristina hade valt flera kassar för att inte riskera att botten gick ur. Nu innebar det att det skulle bli tre vändor. Ett rejält träningspass. Grannen hade ringt akut hisservice i Stockholm som skulle komma följande dag. Nina berättade för henne att de brukade vara snabba, något som Kristina blev glad att höra då hon annars skulle ha många slitsamma veckor framför sig.

Publicerat den
Kategoriserat som Bostad