Eljour Nacka – ring vid akuta problem 

Hur agerar man om man upptäcker att det slår gnistor ur ett vägguttag, om man känner att en överhettning finns i exempelvis spotlights i taket – eller om strömmen i hemmet försvunnit? Dessa exempel är samtliga inkluderade i de tjänster som man kan ringa en eljour i Nacka för.

 Då det kommer till planerade jobb som exempelvis en installation av ett nytt elsystem eller dragning av ny el i samband med en renovering så ringer du en vanlig elektriker. Behöver du däremot akut hjälp – då ska du ringa en elektriker med jour i Nacka

Vissa yrken erbjuder jour och man gör det som en följd av att skador inom de tjänster de erbjuder kan bli allvarliga. En rörmokare kan exempelvis rycka ut och rädda dig från en vattenskada i köket genom ett snabbt – och korrekt ingripande. Samma sak kan sägas om exempelvis en låssmed som hjälper dig att komma in i ditt hem – utan att tvingas slå sönder ett fönster – vilken tid på dygnet som helst. 

Undvik att hantera el på egen hand

Elektriker är i detta fall att jämföra med en rörmokare. Skadorna som kan komma av olika elfel kan bli förödande – både för person och för material. Skillnaden mellan en eljour i Nacka och exempelvis en rörmokare som erbjuder jour är att den förres uppgifter inte får skötas av dig. 

Om exempelvis ett rör springer läck i ditt hem så kan du själv agera och försöka lindra skadan – genom att exempelvis vira handdukar runt brottet. Motsvarande scenario vid el är något som du inte får agera kring. 

Eljour Nacka – dygnet runt och året om 

El är livsfarligt och det kommer dessutom lagar och regler som stipulerar vad du får och inte får göra. Ett elfel ska skötas av en behörig elektriker och därför är det också viktigt och av värde att det finns en eljour i Nacka att ringa.

 Olyckan följer ingen klocka och problem kan uppstå när som helst. Det innebär att en elektriker med jour i Nacka också är redo att hjälpa dig precis när som helst. Oavsett tid på dygnet och oavsett dag på året: det finns alltid hjälp att tillgå och som är på plats inom en timme.