Köp en ståldörr för säkerhets skull

Höj säkerheten. Skydda dig mot inbrott och brand med en säkerhetsdörr till din butik, restaurang eller till lägenheten. Skräddarsy utseendet på din dörr för att passa ändamålet.

När du vill höja säkerheten för att slippa oroa dig för exempelvis inbrott är en ståldörr, även kallad säkerhetsdörr, en väldigt god investering. Ståldörrar kan du ha på alla typer av byggnader. Det kan handla om en källardörr som bör vara ganska neutral och enkel för att passa in miljön. Men det kan även vara en skräddarsydd dörr i din valda kulör för en butik, restaurang eller till din bostad.

Bor du kanske i en större fastighet och tillhör en bostadsrättsförening? Då är det smart att föreningen tillsammans gör en upphandling av ståldörrar så det ser enhetligt ut samt att det innebär en mängdrabatt. Förutom att inbrottsrisken minskar, det blir helt enkelt mindre attraktivt att ge sig på era bostäder, så ökar också brandskyddet. Du får ofta en rabatt i din försäkring när du investerar i en säkerhetsdörr (ståldörr).

Hur vill du att den ska se ut?

Det går som sagt att skräddarsy utseendet på den dörr du beställer. I en förening vill ni troligen ha likadana, men om du bor i en mindre fastighet och beställer en eller ett par dörrar så kan du välja det mesta själv. Vilken färg passar exempelvis till fasaden eller den trappuppgång där dörren ska vara placerad? Vill du att dörren är så enkel och stilren som möjligt eller vill du att den efterliknar en vacker trädörr med speglar? Hitta mer information om ståldörrar på denna hemsida: ståldörrar.nu