Tryggare hem med säkra kodlås

Det är inte roligt att känna sig otrygg och osäker i ens eget hem eller på arbetsplatsen. Med kodlås på er byggnad får ni en bättre kontrollerad omgivning.

Med smarta kodlås har ni full kontroll över vem som kommer och går i era byggnader. Det är ett utmärkt alternativ till nycklar som tappas bort och som inte berättar vem som har passerat. Ett smart kodlås fungerar på ett helt annat sätt. Om ni installerar ett smart kodlås i er bostadsrättsförening så kan ni se vem som har passerat och vid vilken tid. Det hjälper er att känna er tryggare.

På ett företag där inte alla bör ha tillgång till samtliga rum blir det lätt att kontrollera vem som har tillgång till vilket rum. Ett smart kodlås kan fungera med en nyckelbricka, en app, en kod eller till och med med fingeravtryck. Det är helt enkelt lättare än någonsin att se till att rätt person hamnar på rätt plats. Med smarta kodlås slipper ni oroa er så mycket.

Enklare installation av kodlås finns inte

När du köper ett smart kodlås så behöver du inte vänta på att en expert ska dyka upp med en dyr räkning och installera kodlåset. Du kan göra det på egen hand, med hjälp av en steg-för-steg-manual som gör att du inte kan misslyckas. Det har aldrig varit lättare att göra det själv. När du följer varje steg så får du omgående ett säkrare hem.

De som har installerat ett smart kodlås och lagt undan nyckeln säger att de aldrig kommer att byta tillbaka. Lösningen är helt enkelt alldeles för bra för att man ska vilja gå tillbaka till det gamla vanliga igen. Med smarta kodlås kan du kontrollera ditt hem på ett helt nytt sätt och släppa in barnen när de kommer från skolan eller släktingen som ska vattna blommorna eller rasta hunden.