Bokningssystem gör det enklare i vardagen i Örebro

Varför inte hänga med i utvecklingen och skaffa ett smidigt bokningssystem? Slipp missförstånd i tvättstugan i Örebro när det finns ett bokningssystem.

Nina hade sedan många år bott i en och samma lägenhet, vilken hon älskade och trivdes bra i. Men ända sedan det kom en ny ägare och nya hyresgäster i de andra lägenheterna så hade stämningen varit ganska dålig. Nina bodde granne med småbarnsföräldrar. Hon visste själv hur tufft det kunde vara och hur mycket det behövdes tvättas. Hon hade förståelse för det.

Men trots det hade hon också saker som behövde tvättas, och som det var nu fick hon aldrig chansen. De andra tog tiderna så fort de släpptes och mer än en gång var maskinerna upptagna trots att hon hade skrivit upp sig på listan i tvättstugan. Nina var helt enkelt trött på det. Hon ville inte tvingas flytta eller köpa en egen tvättmaskin, så hon tog kontakt med hyresvärden.

Få hjälp med installation av bokningssystem

Nina blev glatt överraskad när hyresvärden berättade att han hade en lösning på problemet. Han hade sett hur det var och insåg att något behövde göras. Han skulle skaffa ett smidigare bokningssystem där alla fick chansen att boka in sig på tiderna. Det skulle också bli svårare att ta någon annans tvättid. Det lät väldigt bra i Ninas öron och hon såg fram emot installationen av systemet.

Hyresvärden hade hittat ett företag som installerade bokningssystem i Örebro. Samtidigt skulle de hjälpa till att byta ut de gamla låsen till trapphuset och få in Iloq istället. Det skulle göra det trevligare för alla som bodde där och Nina såg positivt på de förändringar som skulle göras i byggnaden. Fastigheten skulle bli säkrare och smartare för både hyresvärd och alla hyresgästerna som bodde där.